SapteSeri

The Midland Hostel

The Midland Hostel

Site: www.themidlandhostel.com


Facebook: www.facebook.com/midlandhostel


Hostelul Midland este o proprietate plină de viaţă situată în Bucureşti, la 400 de metri de Piaţa Romană şi la 2,2 km de palatul voievodal Curtea Veche. Conexiunea WiFi este gratuită.
Dormitoarele comune sunt dotate cu aer condiţionat, iar fiecare oaspete beneficiază de un dulap individual în cameră. Oaspeţii pot participa la schimbul de cărţi, având posibilitatea de a lua o carte din bibliotecă dacă lasă alta în schimb.
Acest hostel are o recepţie deschisă nonstop, iar personalul poate oferi informaţii despre ceea ce puteţi vizita în oraş. 


Există şi o bucătărie spaţioasă complet utilată, unde oaspeţii îşi pot pregăti masa. În lounge-ul comun, puteţi socializa cu alţi oaspeţi, puteţi folosi computerul sau puteţi juca jocuri de societate. Se oferă ceai şi cafea din partea casei.


Ambasada Franţei se află la doar 10 metri de Hostelul Midland. Gara de Nord este la 1,7 km, iar aeroportul internaţional Henri Coandă se găsește la 16,3 km. Staţia autobuzului spre aeroport este la 300 de metri de hostel.

Adresă:
Str. Biserica Amzei nr.22
Telefon:
021 314 5323; 0727 596 084
Program:
Non-stop
Website:

Alte Hosteluri