SapteSeri

First Hostel Bucharest

First Hostel Bucharest

Site: www.firsthostel.ro


Facebook: www.facebook.com/firsthostel


First Hostel Bucharest se află în Bucureşti, la 1,7 km de Catedrala Patriarhală, şi oferă acces gratuit la internet WiFi şi check-in şi check-out expres. Proprietatea se află la 1,8 km de Biserica Stavropoleos şi la 2 km de Parcul Carol, şi oferă o grădină şi un lounge comun. Hostelul se află în sectorul 4, la 2,1 km de Teatrul Naţional Bucureşti TNB.


First Hostel Bucharest se dorește a fi unul dintre cele mai bune hosteluri din România pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă chiar și atunci când călătoresc.


First Hostel are 7 camere cu o capacitate totală de 32 de paturi și 6 băi/dușuri. Camerele sunt mixte, iar fiecare pat are propria noptieră, priză, încărcător USB și veioză. Puteți alege dintre camerele private până la dormitoare cu 4, 6 sau 8 paturi. De asemenea, sunt 2 bucătării și un spațiu comun.
Zilnic se oferă un mic dejun tip bufet.


Pe durata sejurului puteți beneficia GRATUIT de biciclete, ceai și cafea, adaptoare, wi-fi, apeluri locale și naționale, lenjerie de pat, prosoape și hărți.


Anulările de rezervări se pot face cu 3 zile înainte. Plata se face la sosire cu cash sau cu carduri de debit/credit Visa sau Mastercard. Check-in de la ora 14:00. Check-out de la ora 12:00. Vârsta minimă: 16 ani.


Se organizează transferuri de la Aeroportul Henri Coandă Otopeni și de la Gara de Nord. Pentru detalii, vă rugăm contactați echipa hostelului.


Parcul Cişmigiu şi Palatul Parlamentului se află la 2,7 km de hostel.


Adresă:
Bd. Mărășești nr.86
Telefon:
0720 720 720
Program:
Luni - Duminică 12:00 - 20:00
Website:

Alte Hosteluri