SapteSeri

Freddie for a Day | Concert My Queen cu Dan Helciug

5 septembrie este ziua Freddie Mercury la Hard Rock Cafe Bucureşti! De ziua de naştere a artistului care a schimbat fundamental scena rock şi a revoluţionat topurile de profil, te aşteptăm cu un concert tribut susţinut de Dan Helciug de la ora 21.30, clipuri Queen şi alte surprize. Încasările rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate către fundaţia The Mercury Phoenix Trust.
Vino să asculţi "Don’t stop me know”, “I want to break free”, “The show must go on”, “Somebody to love” si multe alte hituri care vor spune povestea unui artist nemuritor!
Toţi cei care vor purta în seara în care Freddie ar fi împlinit 73 de ani o mustaţă, falsă sau naturală ;-), vor primi un desert din partea casei.

Biletele au următoarele prețuri:

- VIP: 40 de lei, cu loc la masă în față scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 25 de lei, cu loc la masă în sală
- Fără loc: 25 de lei

Biletele sunt disponibile începând cu data de 30 iulie în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele Selfpay din toată țara. Le puteți cumpăra şi în ziua concertului la intrare, în limita locurilor disponible.
 
Evenimentul Freddie For A Day de la Bucureşti face parte dintr-o serie de evenimente tematice realizate anual de restaurantele Hard Rock Cafe din întreaga lume, în parteneriat cu The Mercury Phoenix Trust. Organizaţia caritabilă a fost fondată în 1992 de Brian May, Roger Taylor şi Jim Beach, managerul trupei Queen, în memoria lui Freddie. În ultimii 22 de ani The Mercury Phoenix Trust a făcut donaţii de peste 16 milioane de dolari şi a finanţat peste 700 de proiecte dedicate luptei împotriva virusului HIV.

Partener media: Rock FM.

05 septembrie - 05 septembrie joi la 21:30, până joi la 22:30

Alte Concerte

Damian Drăghici & Brothers - Mulțumesc!

Damian Drăghici & Brothers - Mulțumesc!

Elena Gheorghe - Armâna Mea @ Sala Palatului

Elena Gheorghe - Armâna Mea @ Sala Palatului

IL VOLO - The Best of 10 Years

IL VOLO - The Best of 10 Years

Celine Dion - Courage World Tour

Celine Dion - Courage World Tour

David Garett - „Unlimited Live 2020”

David Garett - „Unlimited Live 2020”