SapteSeri

Fundația Culturală Ilfoveanu

Fundația Culturală Ilfoveanu

Site: www.fundatiailfoveanu.ro


Facebook: www.facebook.com/Fundatia-Culturala-Ilfoveanu


Fundaţia Culturală Ilfoveanu îşi propune ca misiune, să fie un spaţiu al dezbaterii şi dialogului artistic. Sensibilizarea comunităţii faţă de actul artistic, emularea şi stimularea unui public avizat care decriptează şi  asimilează estetica artei contemporane, constituirea unui nucleu de difuzare a informaţiei artistice, sincron cu efervescenţa fenomenului european, sunt priorităţi ale fundaţiei.De asemenea, deoarece creaţia artistică are nevoie de o platformă de cercetare, inovare şi comunicare, Fundaţia Culturală Ilfoveanu îşi asumă un asemenea demers. Şi pentru că educaţia în artă asigură combustia sănătoasă pentru devenirea unei societăţi umane, copiii şi tinerii vor avea dedicat un spaţiu pentru experimente culturale, ateliere şi evenimente de bună calitate.

Scopul declarat al fundaţiei este deci, acela de a construi un model de bună practică, un parteneriat de succes în domeniul artei, bazat pe experienţa businessului şi pasiunea pentru frumos, în strânsă legătură cu mediul artistic şi societatea civilă.


Fundația Ilfoveanu a deschis cel mai complex spațiu pentru promovarea celor șapte arte în orașul Pitești. Spațiul este dedicat atât pasionaților de artă, dar și publicului general, și va găzdui, de la lansări de carte, concerte de muzică contemporană și expoziții de artă modernă, până la proiecții de filme și piese de teatru. Fundația Ilfoveanu reprezintă cea mai importantă investiție privată în domeniul culturii din orașul Pitești. Mai mult decât un spațiu dedicat celor șapte arte, Fundația Ilfoveanu își propune să devină și un spațiu educațional, atât pentru adulți, cât și pentru adolescenți și copii – de la cursuri de arte vizuale (pictură, modelaj, desen sau istoria artelor), dans, muzică, teatru, scriere creativă, până la cursuri de dezvoltare personală, astronomie sau astrologie.

Adresă:
Str. Armand Călinescu nr. 2
Telefon:
0799 707 577; 0799 504 078
Program:
Luni - Vineri: 10:00 - 19:00; Sâmbătă: 10:00 - 18:00
Website:

Alte Spaţii culturale

Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”

Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”