SapteSeri

Restaurant Avantage

Restaurant Avantage

Cine nu îşi doreşte o nuntă, un botez sau o petrecere privată “de poveste”, puse la punct până în cele mai mici detalii?


Dorinţa e transformată în realitate la Restaurant Avantage, atunci cand aveţi nevoie de o locaţie cu o capacitate de aproximativ 140 de persoane. Astfel, ei sunt alături de dumneavoastră pentru a vă oferi garanţia că veţi avea parte de o seară de neuitat din viaţa dumneavoastră. Vă aşteaptă o ambianţă placută, într-o sală elegantă şi modernă în acelaşi timp, amenajată cu mult gust profesionalism şi multă atenţie pentru cele mai mici detalii. Mai mult, oferă o paletă coloristică bogată, respectiv 8 nuanţe pentru amenajarea pe gustul dumneavoastră a sălii, plus consiliere de calitate.


Alegeţi Resturant Avantage pentru a vedea cum pun suflet pentru cele mai frumoase evenimente din viaţa dumneavoastră!


Au început în 1997 şi încă de atunci oferă clienţtilor clipe de neuitat în cele mai importante momente din viaţa lor.


Experienţa anilor care au trecut i+au ajutat să înţeleagă că succesul unui eveniment se datorează în primul rând unei organizări bine puse la punct, de aceea vă oferă cea mai bună ambianţă şi sunt alături de dumneavoastră încât să aveţi o petrecere unică. Vor veni în întâmpinarea tuturor dorinţelor dumneavoastră, pe care le vor combina cu dorinţa lor pentru deosebit, facând din petrecere un eveniment cu o personalitate unică, cu fineţe şi stil.


Restaurantul are o capacitate de aproximativ 140 de persoane, acesta incluzând terasa, un spaţiu special pregătit pentru copii şi o bucătărie diversificată care vă stă la dispoziţie.

Adresă:
Strada Sărăriei nr. 175 bis
Telefon:
0732 122 183 ; 0765.26.44.35 ; 0743.12.21.83
Website:

Alte Restaurante

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

14
Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.

Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.