SapteSeri

El Studio

El Studio


O condiție esențială a succesului este echipa puternică de lângă tine. Acest lucru este dificil de obținut și în cele mai multe cazuri trebuie să te lupți pentru a o avea. Încrederea, puterea exemplului și munca în echipă sunt ingredientele vitale pentru construcția unei organizații eficiente. Grupul EL Studio a fost conturat pe câteva idei fundamentale: respect, calitate, stabilitate. Adăugați pasiune, comunicare și profesionalism și veți obține echipa EL Studio Style.

Istoria Grupului El Studio începe în anul 2005, odată cu deschiderea primului salon, în zona Florească, urmat în anul 2009 de cel de-al doilea salon, situat în zona Timpuri Noi. Anul 2012 aduce un nou salon în Grupul El Studio, deschis pe bulevardul Lacul Tei. Din dorința de a excela, în anul 2013 am deschis o nouă locație pe Calea Moșilor, iar în 2014 a apărut salonul numărul 5, în zona Unirii. În anul 2015 s-a deschis salonul numărul 6 din Grupul El Studio, în zona Lujerului. Din 2016, vă așteptam cu drag în cel de-al șaptelea salon, în zona 13 Septembrie. 


Grupul El Studio reprezintă unul dintre conceptele de succes în domeniul înfrumusețării. Anul 2017 este dedicat consolidării poziției ocupate de acest grup pe piața bucureșteană a înfrumusețării prin deschiderea salounlui din Bd. Titulescu, dar și prin extinderea portofoliului de servicii și produse existent. 


În cel de-al 14-lea an de experiență, grupul de Saloane El Studio deschide un nou salon de înfrumusetare în București - El Studio Mihalache - situat într-o zonă centrală și plină de viață. Astfel, ne dorim ca toți clienții noștri să beneficieze de cel mai bun raport calitate-preț și de servicii premium. 


Managementul companiei are un plan ambițios de dezvoltare pentru anii următori, plan care va implica un număr de 10 saloane El Studio deschise până în anul 2020.


Suntem o echipă tânără de profesioniști, specilizată în servicii de înfrumusețare: frizerie, coafor, manichiura-pedichiura, cosmetică și masaj.


Toate produsele folosite în salonul nostru sunt de tip profesional, destinate exclusiv lucrului în saloanele de înfrumusețare. Personalul nostru calificat participă periodic la seminariile de perfecționare oferite de partenerii noștri, printre care menționăm: Wella, Kerastase, Moroccanoil, SP, Nioxin, Londa, Academie, Gigi, Repechage, OPI etc.


Vă așteptam mereu cu drag, într-o atmosferă plăcută, cu o cafea bună, un fundal sonor relaxant și un zâmbet. Tinerii noștri specialiști vă vor demonstra că stăpânesc perfect metodele de a vă face să străluciți, să fiți speciali, să uitați de stres și să redeveniți plini de viață. Apelați la noi pentru a vă remodela frumusețea și pentru a va regăsi magia unei imagini perfecte.


Toate saloanele din oraș le regăsiți aici.


Adresă:
Bd. Iuliu Maniu nr. 55, sector 6
Telefon:
021 430 83 40
Program:
Luni - Sâmbătă: 08 - 21; Duminică: 09 - 15
Website:

Alte Centre de frumuseţe