SapteSeri

Casa Hirscher

Bucătăria restaurantului  “Casa Hirscher” este o simfonie a gusturilor mediteraneene și franceze purtându -vă  simțurile într-o lume a miresmelor și gusturilor rafinate din restaurantele marilor orașe europene. Meniul este elaborat și  surprinde  prin prezentarea modernă a preparatelor . Într-o ambianță intimă și plăcută poți savura mâncăruri alese. Confortul, eleganța și calitatea serviciilor oferite fac succesul unui bun management. Restaurantul are atât spațiu pentru fumători cât și pentru nefumători.


Cunoscătorii pot savura trabucurile dominicane Laura Chavin.


Terasa închisă în sticlă cu palmieri și flori naturale este un adevărat răsfăț pentru priviri, o oază de culoare și lumină. Atunci când vremea este prietenoasă geamurile se deschid larg lăsând la vedere farmecul incontestabil al străzilor pline de turiști din jurul locației. Inevitabil, atmosfera de aici este întotdeauna boemă și foarte relaxată. Partea veche a restaurantului este un adevărat monument și o lecție de istorie pentru toți clienții care ne calcă pragul.


Prețurile preparatelor sunt accesibile pentru toate buzunarele.


Restaurantul ” Casa Hirscher” este recomandat pentru servirea : micului dejun, a prânzului, a cinei , a cafelei de dimineață , pentru a te răcori cu o limonadă cu mentă sau pentru a savura un pahar cu vin.


Casa Hirscher” este un restaurant potrivit pentru grupuri având posibilitatea de a alege din variante de meniu care să se încadreze în bugetul dorit. Restaurantul ” Casa Hirscher” este locul ideal unde vă puteți oganiza mesele de afaceri. Aici este locul potrivit pentru a face memorabil un eveniment în viața dumneavoastră: o aniversare, o cerere în căsătorie sau chiar o cununie stilată.


Cererile pentru rezervări se pot face atât la telefonul 0268 410 533 cât și pe email : rezervări@casahirscher.ro


Restaurantul oferă și posibilitatea de a livra la domiciliu preparatele dorite.

Adresă:
Piața Sfatului Nr. 12-14, Brașov
Telefon:
0268.410.533
Program:
Luni - Duminică: 09:00 - Ultimul client
Website:

Alte Restaurante

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

14
Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.

Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.