SapteSeri

Centrul Cultural Reduta

Centrul Cultural Reduta

Site: www.centrulculturalreduta.ro


Facebook: www.facebook.com/centrulcultural.reduta


Centrul Cultural Reduta s-a impus, de-a lungul timpului, ca un reper al vieții culturale brașovene, păstrând permanent crezul că prin cultură se pot cataliza, dinamiza şi activa procesele sociale care să ne ajute să devenim o comunitate, și încercând prin activitățile și evenimentele organizate, să perpetueze și să promoveze valorile culturale autentice, în contextul actual, în care societatea pune accent în mod special pe palpabil și vizual.


Centrul Cultural Reduta este o instituție de cultură foarte activă în Brașov, cu o variată ofertă de evenimente culturale, de calitate, profesioniste, adresate publicului de toate vârstele, asigurând astfel creșterea participării și accesului la cultură.


Susține programe culturale remarcabile şi proiecte inovative, care s-au situat în topul preferinţelor publicului brașovean prin calitatea şi originalitatea lor: Festivalul Internaţional de Folclor “Garofiţa Pietrei Craiului”, Festivalul Internaţional de Muzică de Cameră “Marile Serate Muzicale”, Festivalul Naţional de Teatru pentru Tineri “Amprente”, Festivalul National de Teatru pentru Amatori “Am-Actor”, Stagiunea Estivală de Concerte de la Bastionul Ţesătorilor “BastionBaroc", Congresul Internaţional de Numismatică (unic în Romania), Proiectul de dans contemporan-multimedia L.O.E. (Locus Opia Extensia), Proiectele teatrale “Azi...sau poate niciodata”, ”LEAR”, ”În cursul zilei de azi-noapte”, ”Povestiri după Shakespeare”, ”Pescărușul”, Rezidențe de Arta Contemporana R.A.C. etc. 


Program casa de bilete: Luni - Vineri 11:00-13:00 și 15:00-18:00

Adresă:
Str. Apollonia Hirscher nr. 8
Telefon:
0268 419 706
Program:
Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Website:

Alte Institute culturale