SapteSeri

Festivalul „Bucureştii lui Caragiale” | Lampio și grăuntele de lumină


„Lampio și grăuntele de lumină”


Textul/Traducere: Victoria Pătraşcu

Regia: Tony Adam

Scenografia: Cristian Marin

Coregrafia: Ioana Macarie


Cu: Alexandru Ivănoiu, Ștefania Dumitru, Tudor Cucu Dumitrescu, Irina Cărămizaru, Andrei Dogaru, Alexandru Obretin, Cosmin Vasile, Cristina Marin Neagu, Silvia Maurițiu, Alexandra Dogaru, Lisa Schieb


Recomandare vârstă: 4+


Lampio este un licurici care și-a pierdut lumina. Nu știe unde și când, dar este convins că trebuie să o găsească. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumină? Și uite așa apar miracolele, magia, prietenii, provocările, iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu își descoperă adevărata menire în viață. O poveste plină de sensibilitate, o poveste despre curaj şi transformare, „Lampio şi grăuntele de lumină” inspiră, fascinează şi schimbă copiii. Drumul pe care licuriciul trebuie să îl parcurgă pentru a ajunge în Cetatea Viselor, locul unde poate afla care îi este rostul în viaţă, este presărat cu lecţii de viaţă şi cu întâlniri cu tot felul de personaje surprinzătoare, de la monstrul deznădejdii, la uimitoarea Hope, pasărea speranței.


REZERVĂRI

Accesul la spectacole este gratuit și se face pe bază de rezervare online pe www.arcub.ro și www.entertix.ro. Programul Festivalului Bucureștii lui Caragiale – ediția a VIII-a este disponibil pe www.arcub.ro

 

Rezervările sunt disponibile în grupuri de 2 sau 3 locuri. Locurile pot fi rezervate cu două săptămâni înainte de fiecare spectacol. 

 

Spațiul dedicat Festivalului este împărțit în două zone de vizionare a spectacolelor: 

 

SCENĂ: în zona scenei sunt amplasate 225 de locuri;

ECRAN: în fața unui ecran de mari dimensiuni sunt amplasate 120 de locuri ce permit spectatorilor să urmărească transmisia live a spectacolului de la scenă. 

 

Cele două spații sunt delimitate de garduri. Trecerea dintr-un spațiu în celălalt nu este permisă.

06 septembrie - 06 septembrie duminică la 10:00, până duminică la 11:00