SapteSeri

Craft Beer Festival 2019

De mii de ani, de când se face, berea a evoluat pas cu pas spre ceea ce numim astăzi bere. Apă, malț, hamei și suflet - asta inseamnă bere bună!

Noi credem în pasiune și în inovație, respectăm producătorii artizanali, iar din 2016 am pus umărul la dezvoltarea pieței de craft beer în România.

Nu suntem doar un eveniment, ci prima platformă care le-a permis berarilor să își scoată în lume produsele și să-și intâlnească fanii.

Unii spun că berea craft este o artă. Alții spun că este o știință. Noi, producătorii Bucharest Craft Beer Festival, credem că:

1. Berea craft este un produs de artă făcut cu știință.
2. Berarii fac berea pe care le-ar plăcea s-o bea oriunde și oricând.
3. Filosofia berii craft nu se traduce prin cuvinte, advertising sau trucuri de marketing. Ea inseamnă alegerile făcute de berar în fiecare zi și asumate pană la capăt.
4. Secretul unei beri craft bune este simplu: urmează-ți crezul. Dă tot ce ai mai bun și oamenii te vor urmă.
5. Berea craft exceptională nu pică din ceruri. Se face cu multă muncă și cu ingrediente de calitate. Iar toate astea vin cu un preț.
6. Berea craft e o voce interioară. Trebuie să înveți s-o asculți și să ai curajul să-i urmezi mesajul, îndemnul.
7. Gustul se educă. Așa că pune-ți papilele gustative la treabă și incearcă toate berile craft pe care le întâlneșți. Descoperă!

Cele mai bune beri se nasc din pricepere și pasiune, iar asta avem și noi aici. Știm că fiecare dintre voi e un berar înnăscut sau un indrăgostit iremediabil de berea craft. Locul vostru e la acest festival. Bucharest Craft Beer Festival. Acum e momentul vostru!

Slow Food București Valahia Gusturilor recomandă Bucharest Craft Beer Festival.

Revenim în curând cu mai multe detalii :) Cheers!


30 august - 01 septembrie vineri la 17:00, până duminică la 23:00

Alte Festivaluri