SapteSeri

IL VOLO - The Best of 10 Years


Din cauza pandemiei de COVID-19, trupa Il Volo și-a amânat turneul mondial „The best of 10 years” pentru vara anului 2021. Astfel, atât concertele din alte orașe europene, precum și concertul ce ar fi trebuit să se desfășoare la București, în data de 15 iulie 2020, au fost amânate. Astfel, noua dată a concertului Il Volo din București este 8 iulie 2021, la Sala Palatului.


IL VOLO, cel mai cunoscut trio italian din lume, vizitează pentru prima dată România. Concertul celor trei artiști italieni face parte din turneul mondial The best of 10 years și va avea loc pe 08 iulie 2021, la Sala Palatului din Bucureşti – un spectacol care a obţinut cele mai bune rezultate din minunata lor carieră de 10 ani.


IL VOLO aduce un omagiu a trei artişti unici, Josè Carreras, Placido Domingo și Luciano Pavarotti, care au vândut milioane de albume şi au cucerit toate topurile mondiale, iar prin talentul lor au depășit toate graniţele.


Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim, precum şi online pe www.eventim.ro, la prețuri ce variază în funcție de categoria de loc. Biletele achiziționate pentru data de 15 iulie 2020 rămân valabile pentru noua dată fără a fi necesară o altă revalidare.

08 iulie - 08 iulie joi la 20:00, până joi la 23:00

Alte Concerte

Celine Dion - Courage World Tour

Celine Dion - Courage World Tour

David Garrett - „Unlimited Live” @ București

David Garrett - „Unlimited Live” @ București