SapteSeri

Concert GARBAGE

Gârbage cântă la București sâmbătă pe 29 iunie la Arenele Române. Gârbage au peste 25 de ani de activitate, timp în care au experimentat cu genuri dvierse, de la industrial rock la electronic rock sau grunge. Garbage este genul de formație în care fiecare membru compune și este implicat în orice detaliu ce ține de actul artistic al trupei. Poate și din acest motiv componenta formației este neschimbată. La 3 bilete cumpărate aveți discount 15%. La minim 4 bilete cumpărate aveți discount 25%. La minim 8 bilete cumpărate aveți discount 30%.

Cu cele 6 albume de studio lansate au atins vânzări de peste 17 milioane și au primit până acum 18 Discuri de Platină, 10 Discuri de Aur și 1 Disc de Argint. Muzica lor le-a adus 7 nominalizări la Premiile Grammy, 2 nominalizări la BRIT Awards și peste 10 nominalizări la MTV Awards.

Formația a ajuns rapid în preferințele fanilor, primul lor turneu mondial având loc la doar doi ani după înființare, în 1995 și a durat mai mult de 1 an de zile timp în care au susținut concerte în America de Nord, Asia, Europa și Australia, În toată această perioadă au cântat alături de formații precum Smashing Pumpkins, Fun Lovin' Criminals sau Placebo.

În cei 26 de ani de activitate Gârbage a susținut concerte în America de Nord și America Latină, în Europa și Africa, în Australia și în Asia, petrecând peste 5 ani în turnee.


Inspirați de artiști precum David Bowie, Blondie, Curve, The Smashing Pumpkins sau Iggy Pop, după 26 de ani de scenă Gârbage a ajuns actul artistic care la rândul său inspiră alte formații.

Biletele au următoarele prețuri:

- Presale: 110 lei Cât C, 150 lei Cat B, 205 lei Cât A + taxe 5 lei
- La acces: 130 lei Cat C, 170 lei Cat B, 220 lei Cât A

Cât A - cu loc pe scaun în sectoarele K și E. Include brățara textilă cu artistul, poster color și acces în locație cu 30 de minute înainte
Cât B - fără loc, în fața scenei. Include brățară textilă cu artistul
Cât C - cu loc sau fără loc în spatele categoriei B, în Arenă

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă taxa de 5 lei.

Pentru acest show datorită configurației speciale a evenimentului, se pun în vânzare doar 3500 de bilete. Numărul de bilete din Cât A și Cât B e limitat la 500 de bucăți din fiecare categorie.

29 iunie - 29 iunie sâmbătă la 20:00, până sâmbătă la 23:00

Alte Concerte

Live Piano concert, sunset and the stars

Live Piano concert, sunset and the stars

Aeon Blank - Lansare „Dystopia”

Aeon Blank - Lansare „Dystopia”

Tribut Pink Floyd cu Speak Floyd

Tribut Pink Floyd cu Speak Floyd

Dordeduh - Ten Years Anniversary

Dordeduh - Ten Years Anniversary

B.U.G Mafia // Pavilionul petrece!

B.U.G Mafia // Pavilionul petrece!

Concert Goran Bregovic la Sala Palatului

Concert Goran Bregovic la Sala Palatului

Tribut Metallica cu Masterpiece

Tribut Metallica cu Masterpiece

Mircea Vintilă & Brambura: Concert aniversar 50 …70

Mircea Vintilă & Brambura: Concert aniversar 50 …70