SapteSeri

Retro Music Festival

Retro Music Festival, unicul festival de muzică retro din România 21-23 IUNIE 2019, București, ROMEXPO.

Vara 2019 se anunță încă de pe acum a fi una fierbinte pentru fanii muzicii anilor ’80 - ’90, odată cu organizarea, timp de 3 zile, la București, a Retro Music Festival, unicul eveniment de asemenea anvergură dedicat muzicii retro în România. 


Între 21 și 23 IUNIE 2019, în parcarea C de la ROMEXPO vor evolua zeci de nume de legendă ale muzicii disco, pop sau rap, care au încântat cu evoluțiile lor generații de fani la nivel mondial.


Printre vedetele care au confirmat deja participarea la LAS KETCHUP, CORONA, Turbo B. Formally SNAP!, FUN FACTORY, LA BOUCHE, MAXX, LIAN ROSS, SAMANTHA FOX, MAGIC AFFAIR, PATTY RYAN, C.C CATCH, JENNY from ACE OF BASE, ICE MC, Face Meets Voice - a MILLI VANILLI Experience, BACCARA, ARABESQUE, Layzee FKA MR. PRESIDENT, CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT Acestora li se vor adăuga, în curând, foarte mulți alții, inclusiv o serie de nume care vor evolua în premieră în România.


“Suntem încântați să putem oferi, la București, pentru prima dată în România, trei zile de adevărată sărbătoare a muzicii. 


Bucuria acestor ritmuri, care au încântat generații de fani ai muzicii de pretutindeni, le face să fie mereu la modă. 

Sunt convins că toți cei care apreciază muzica anilor ’80 - ’90 vor fi încântați de line up-ul de excepție care va evolua pe scenele festivalului, dar, în același timp, ne face plăcere să le dăm ocazia și celor mai tineri să vadă live vedetele a căror muzică stă la baza ritmurilor pop de astăzi“, a declarat Florin Apostol, director general al International Artist Management, organizatorul evenimentului.


Cele trei zile de festival vor include, înaintea concertelor zilnice, o serie de activități conexe, dedicate întregii familii, astfel încât evenimentul să fie cât mai atractiv, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mai mici. 


Astfel, în parcarea C de la Romexpo vor fi organizate ateliere creative pentru copii, concursuri de muzică și dansuri specifice perioadei ’80 - ’90, evenimente antrenante pentru toată familia.


Prețurile actuale ale abonamentelor sunt valabile până la data de 14 Februarie. Începând cu data de 15 Februarie, prețul abonamentelor va crește.


Cel mai mare festival retro din București va aduce în fața publicului peste 30 de artisti precum Ace of Base, Snap, Milli Vanilli sau C.C. Catch. Începând cu data de 24.04.2019, pe lângă abonamente, sunt disponibile și bilete de o zi la prețul de 75 lei.

Programul festivalului este următorul:

Vineri, 21 iunie: Las Ketchup, Captain Hollywood, Snap, Arabesque, Baccara, Fun Factory, London Beat, Jam & Spoon, Corona, Dida Dragan, Corina Chiriac

Sâmbătă, 22 iunie: Ice MC, La Bouche, Milli Vanilli, Patty, Ryan, Samantha Fox, Real McCoy, Maxx, CC Catch, Lian Ross, Adrian Romcescu, Adrian Daminescu

Duminică, 23 iunie: Mr. President, Ace of Base, Culture Beat, Marc Ashley, Fancy, Magic Affair, Mirabela Dauer, Stela Enache.

Avându-i ca prim target pe reprezentanții generației de mijloc, acest eveniment de mare anvergură, dedicat întregii familii, se adresează și publicului tânăr și foarte tânăr, care se poate iniția în muzică-sursă de inspirație a ritmurilor actuale. Copiii sub 14 ani beneficiază de intrare liberă.

Sunt disponibile și abonamente la prețul de 200 lei Acces general și 500 lei categoria VIP. Abonamentele VIP beneficiaza de locuri în cea mai buna zona, în apropierea artistilor, parcare gratuita și acces separat la eveniment.

Festivalul este organizat de International Artist Management, agenția având o experiența de peste 20 de ani atât în industria muzicala din Romania, cât și internațională. „Suntem încântați sa putem oferi, la Bucuresti, trei zile de adevărata sărbătoare a muzicii. Bucuria acestor ritmuri, care au încântat generații de fani ai muzicii de pretutindeni, le face să fie mereu la moda. Sunt convins ca toți cei care apreciaza muzica anilor ‘80 - ‘90 vor fi încântați de lineup-ul de excepție care va evolua pe scena festivalului dar, în același timp, ne face plăcere sa le dam ocazia și celor mai tineri sa vadă live vedetele a caror muzica sta la baza ritmurilor pop de astazi” - Florin Apostol, IAM.


21 iunie - 23 iunie Astăzi la 16:00, până duminică la 23:00