SapteSeri

Marele Picnic ShortsUP, ediția 6

???????? Soft Adventure ????????

???? Marele Picnic SHORTSUP ???? Ediția a 6-a s-a arătat așa de mare, de plină de idei, oameni și activități, încât vara asta, pe 26, 27 și 28 iulie, se mută într-un loc care s-o încapă: Domeniul Mogoșoaia! ????☀️????

Ne extindem în spațiu și în timp (trei zile), explorăm natura exterioară și chiar și pe cea interioară, adunăm prieteni, familie, copii și căței. Mâncâm bun, vorbim deștept, simțim mult și ne e foarte bine.

Marele Picnic #6 e despre cultura picnicului, acest obicei social care ne strânge împreună în natură de 500 de ani.
Ce facem:
 ???? Cinema (cu film scurt, firește)
 ???? Muzică (și poate dans)
???????? Natură și explorare (birdwatching cu Societatea Ornitologică Română, lecții de supraviețiure în natură cu Cercetașii României)
 ???? În familie (instalații și ateliere pentru mici și mari)
???? La masă (mâncăm la cea mai luuuunga masă de picnic)
???? Sport & Health
????‍???? Artă & instalații

Totul la altă scară - acum că scurtmetrajele au cucerit noi teritorii, ne-am expandat imaginația și am scos la iarbă verde, la lac, la pădure, o mulțime de idei care așteptau prin buzunare și sertare. Câteva din ele: tur ghidat în Palatul Mogoșoaia și împrejurimile domeniului Mogoșoaia, ateliere pentru familii, audio-instalatie imersivă în padure, Hoola hoops, reading corner.

Marele Picnic #6 se întâmplă cu sprijinul Kaufland Romania
Parteneri: OTP Bank Romania, Groupama Asigurari, Silva.
Partener de sustenabilitate: Biodeck

???? FILME: filme scurte și intense care îți spun despre tine tocmai ce voiai să întrebi, mult loc să respiri și să te miști și să stai, oameni cu care să vorbești și oameni cu care să taci, lucruri cool&interesante de făcut cât pentru o săptămână, dar nicio presiune să le faci. Serios, asta e puțin definiția fericirii,
nu? ????

26 iulie - 28 iulie vineri la 16:00, până duminică la 23:00

Alte Festivaluri

Zilele filmului „Memoria Holocaustului”

Zilele filmului „Memoria Holocaustului”