SapteSeri

Festivalul Îngheţatei Artizanale

23, 24 și 25 august – 3 zile în care ne distrăm la Hotel Caro București, experimentăm, mâncăm îngheţată delicioasă, cântăm și, în plus, din banii strânși ajutăm 37 de copii, din Centrul de Plasament 6 din Voluntari, să înveţe mai bine și să se bucure de copilărie. Copiii au acces GRATUIT. 


Avem și facem bunătăţi și pentru adulţi, dar în special pentru copii. Pentru copii: ateliere de face painting și dans, teatru și improvizaţie, tatuaje amuzante – pe care le puteţi șterge… sau nu :), magician, animăluţul preferat din baloane, o introducere jucăușă în magia realităţii virtuale (VR), dar și concursuri cu mami și tati (sau bunica :)), premiile fiind pe măsura iscusinţei! 


Pentru adulţi: punem muzică bună și aducem mâncare din categoria „ce trebuie”, vă răsfăţăm (și pe voi, da!) cu bomboane de ciocolată, învăţăm reţete faine de îngheţată și aflăm, practic, totul despre cel mai iubit desert al verii: când, cum și în ce fel mâncăm îngheţata. 


Ce poţi face pe întreaga durată a festivalului: 

- Poză în photo booth OMG Photo 

- Tatuaj cu îngheţata preferată 

- Schimbă-ţi coafura! Încearcă codiţe africane! 

- Ascultă muzică de la DJ cunoscuţi 

- Mâncare , băutura, voie bună... totul de bun gust 

- Concursuri pentru copii și părinţi în urma cărora câștigătorii primesc vouchere cu „Îngheţată cu bun gust pentru întreaga familie”, o poză memorabilă individuală sau în familie, o lecţie de tango, un tatuaj temporar sau codiţe africane. 


97% din costul biletului și 10% din vânzarea furnizorilor de delicii vor merge pentru meditaţii și consilierea psihologică a celor 37 de copii din Centrul de Plasament 6 din Voluntari.

23 august - 25 august vineri la 10:00, până duminică la 23:00

Alte Festivaluri

Romanian Design Week 2020 - Expoziția Change

Romanian Design Week 2020 - Expoziția Change