SapteSeri

El Carrusel Festival

După succesul înregistrat anul trecut, cu Măluma și Luis Fonși, festivalul "El Carrusel" 2019, ediția a 2-a, aduce, în perioada 27 – 30 iunie, pe scenele de la Romexpo – București, 4 zile de distracție, cu artiști de top, din sfera industriei muzicale internaționale.

Ozuna, Nicky Jam, The Black Eyed Peas și J Balvin sunt artiști confirmați la Festivalul "El Carrusel" 2019
Într-o epocă în care colaborările dintre diverse stiluri muzicale domină topurile, festivalul “El Carrusel” va reflecta acest aspect cu un lineup unic care pune accent pe pulsul tinerei generații.

Artiștilor deja anunțați, J Balvin, Nicky Jam și Ozuna, li se vor alătura emblematicii Black Eyed Peas, rapperii Rae Sremmurd (Swae Lee and Slim Jxmmi), Young Thug, dar și Diplo, recent câștigător al premiului Grammy, care va electriza publicul și împărți aceeași scenă cu mulți dintre artiștii cu care a colaborat recent.

Festivalul "El Carrusel" 2019 devine singurul eveniment muzical care aduce, în același loc, ritmuri delatino, urban, trap, electro, cu un line-up format din cei mai influenți artiști ai momentului.

Anul acesta, organizatorii au pregătit 4 zile de distracție, cu concerte de top, pe mai multe scene, dar și un parc de distracții, zone de foodcourt, arta și relaxare, destinate tuturor categoriilor de vârstă, unde multiculturalismul va îmbrățișa creativitatea liberă.


Ca o noutate în acest an, festivalul “El Carrusel” va oferi publicului șansa de a petrece toată noaptea, printr-o serie de show-uri after-party exclusive, în sala legendară a cupolei, adiacența scenei principale. Imediat după miezul nopții, aceste petreceri vor completa lista celor mai populare piese, ce vor menține atmosfera de sărbătoare până la răsăritul soarelui.Accesul va fi permis, zilnic, începând cu orele 14.00, iar ineditul va fi dat de after party-urile de după miezul nopții, care vor ține până în zori.

Trupa Black Eyed Peas, premiată cu multe discuri de platină, deţine 6 premii Grammy, iar albumele ei au fost vândute în peste 75 de milioane de exemplare în întreaga lume. Totodată, hitul “I gotta feeling” a primit Discul de Diamant. Primul lor hit a fost single-ul "Where Is The Love?" din 2003, urmat de o serie lungă de hituri internaţionale, cum ar fi „Pump It”, „Let’s Get It Started”, „I Gotta Feeling”, „Don’t Stop the Party”, „Meet Me Half Way”, „Boom Boom Pow”, „My Humps”. Este una dintre puţinele trupe care a ocupat simultan locul 1 şi 2 în Billboard Hot 100. La concertul susţinut pe plaja Ipanema din Rio de Janeiro au participat peste un milion de spectatori, iar concertul de la Cupa Mondială din 2010 a fost urmărit de peste 700 milioane de telespectatori. Grupul american se situează astfel în topul trupelor cu cele mai impresionante prestaţii live.


Diplo, recent premiat cu primul lui Grammy, este co-fondator al trupei MAJOR LAZER și este cunoscut pentru numeroasele colaborări cu Skrillex, Justin Bieber, Justin Timberlake, Gwen Stefani, Tinie Tempah, Madonna, Beyonce, Usher și Snoop Dog.

Rae Sremmurd este o trupă trap, formată din frații Swae Lee și Slim Jxmmi. Duo-ul a debutat în 2014 cu piesa “No Flex Zone” și de atunci au lansat hit-uri constante, de la "No Type", la viralul"Up Like Trump" (o piesă despre președintele Americii, Donald Trump). Hitul care i-a propulsat pe primul loc în Billboard 100 a fost „Black Beatles”,în mare parte datorită trendului cu „Mannequin Challenge”, unde a rulat această piesă.

Young Thug, rapper-ul de origine americană, cu un stil vocal excentric, a cunoscut succesul după colaborările cu Gucci Mâne, Birdman, Richie Homie, Trick Daddy, Kayne West sau Travis Scott, fapt ce l-a dus în topurile celor mai cunoscuți artiști de gen, din întreaga lume.

Karol G este printre cele mai emblematice artiste latino,de la ora actuală,câștigătoare a unui premiu Latin Grammy, cunoscută pentru
hit-urile "Ahora Me Llama","Mi Camă" sau colaborările la "Dame tu cosiță"feat Pitbull,"Hello" feat Ozuna, "Calypso" (Remix) feat Luis Fonsi sau"Creeme" feat Măluma.

Zion y Lennox, duo-ul originar din Puerto Rico, au cunoscut succesul, în 2004, cu primul lor album "Motivando a la Yal", pentru care au câștigat Discul de Aur, dar și notorietate la nivel mondial, pentru stilul lor raggaeton. Cei doi au colaborat cu J Balvin, Daddy Yankee, Tito El Bambino.

Eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.


Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-el-carrusel-festival-41363/


27 iunie - 30 iunie joi la 20:00, până duminică la 23:00