SapteSeri

David Garett - „Unlimited Live 2020”


David Garrett este superstarul internațional care a cucerit publicul din România, în anul 2018, cu două reprezentații sold-out ale concertului „Explosive Live”, precum și cu programele extraordinare de muzică clasică din cadrul Festivalului Internațional George Enescu. Artistul revine în 2020 pentru două concerte fabuloase la București și Cluj-Napoca. Concertele fac parte din cadrul turneului mondial „Unlimited Live” și vor avea loc pe 21 octombrie 2020, la Sala Palatului din Capitală, iar pe 23 octombrie 2020, la BT Arena din Cluj-Napoca. 


David Garett și echipa sa au pregătit cu meticulozitate programul show-ului „Unlimited Live”, un concept care a fost gândit și planificat mai mult de un an de zile, pentru a celebra aniversarea celor 10 ani de concerte crossover susținute în întreaga lume. Electrizant și intim în același timp, noul său show „Unlimited Live” a făcut furori la nivel internațional, fiind vizionat în anul 2019, de peste 200.000 de fani.


Prin concertul „Unlimited Live”, violonistul David Garrett creează o experiență cu adevărat uluitoare care taie răsuflarea spectatorilor, purtându-i pe aceștia în lumi îndepărtate, de la adânca mare albastră până la lună sau chiar într-o urmărire futuristică între mașini în mare viteză.


Biletele pentru spectacolul „Unlimited Live” din cele două orașe au fost puse în vânzare la prețuri ce variază în funcție de categoria de loc și pot fi achiziționate online de pe Eventim.ro, precum și de la oricare dintre magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Cărturești, Humanitas și benzinăriile OMV.

21 octombrie - 21 octombrie miercuri la 20:00, până miercuri la 22:30

Alte Concerte

IL VOLO - The Best of 10 Years

IL VOLO - The Best of 10 Years

Celine Dion - Courage World Tour

Celine Dion - Courage World Tour