SapteSeri

Damian Drăghici & Brothers - Mulțumesc!


Actualizare:

Din cauza situaţiei îngrijorătoare la nivel naţional generată de numărul din ce în ce mai mare de pacienţii infectaţi cu virusul COVID – 19, Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat în care anunță luarea unei măsuri OBLIGATORII pentru toți organizatorii de evenimente:


„Începând de astăzi, 8 martie 2020, sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1000 de persoane. Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată.”


Prin urmare, suntem nevoiți să amânăm Concertul Aniversar Damian Drăghici & Brothers – „Mulţumesc! care urma să aibă loc la Sala Palatului din București în data de 31 martie 2020.


Concertul a fost reprogramat pentru data de 6 mai 2020, în aceeași locație. Biletele își păstrează valabilitatea, nefiind cazul pentru alte modificări.


Subliniem încă o dată că decizia de a amâna evenimentul nu le aparține organizatorilor, ci a fost IMPUSĂ prin decret, în data de 8 martie 2020.


Bilete rămân valabile întrucât concertul a fost reprogramat în data de 6 mai 2020.


Ne cerem scuze pentru această amânare.


Pentru alte detalii ne puteți scrie pe contact@damiandraghici.ro unde vă vom răspunde punctual tuturor întrebărilor.


Vă mulţumim pentru înţelegere!


Evenimentul inițial:

Pe 31 martie, la Sala Palatului, artistul DAMIAN DRĂGHICI sărbătorește împlinirea vârstei de 50 de ani alături de trupa sa „Damian & Brothers”, de nume celebre ale scenei românești, dar și de invitați speciali din afara țării, în compania tuturor admiratorilor, printr-un concert aniversar excepțional, intitulat „MULȚUMESC #iamgrateful”.


Toți cei prezenți vor fi purtați într-o călătorie retrospectivă emoționantă, în care vor savura pas cu pas povestea muzicală a vieții sale, trecând prin diversitatea stilurilor muzicale abordate de-a lungul timpului, care l-au inspirat pe artistul Damian Drăghici și i-au influențat cariera muzicală, pornind de la folclor, jazz, rock sau muzică clasică, interpretări ale unor melodii veritabile, prezente în sufletele românilor ce aparțin mai multor generații.


Preț bilet:

  • 200 lei - VIP
  • 160 lei - Categoria I
  • 115 lei - Categoria II
  • 65 lei - Categoria III
  • 50 lei - Categoria IV


Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro.

06 mai - 06 mai miercuri la 20:00, până miercuri la 22:00

Alte Concerte

IL VOLO - The Best of 10 Years

IL VOLO - The Best of 10 Years

Celine Dion - Courage World Tour

Celine Dion - Courage World Tour

David Garett - „Unlimited Live 2020”

David Garett - „Unlimited Live 2020”