SapteSeri

Concert Alifantis & ZAN


Joi pe 21 martie, vă invitam la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 la un show de poveste cu Nicu Alifantis și trupa sa pentru a vă prezenta showul "Alifantis & ZAN".
ZAN "... una dintre importante măști din Commedia dell’Arte, cea care aduce suflul nou al comediei, reprezentând social, prin istețimea, viclenia și cunoașterea cheii succesului, revanșa noii clase – pătura de jos a târgurilor și satelor...

(„Commedia dell’Arte – Antologie, traducere și note” de Olga Mărculescu – Editura Univers)

Înființată în 1995 ca trupă de studio pentru înregistrarea albumului „Voiaj”, devine în 1996, după înregistrarea albumului „Nichita”, o trupă de proiecte. Prima apariție pe scenă are loc în iulie 1996 la Festivalul de Artă Medievală de la Sighișoara, cu recitalul „Chanson pour mon amour”. Acest festival face ca trupa să capete un nume : ZAN.

Ce-a urmat a fost precum un tăvălug a existenței mele, atât ca om, cât și ca artist. Am căpătat prieteni, alături de care am mers umăr la umăr, maeștri de la care am învățat permanent câte ceva. Să ți se întindă o mână, să ți se deschidă un suflet, să poți privi ochi din care să țâșnească arteziene de lumină, să auzi niagare de sunete măiastre, toate acestea pentru mine au însemnat și înseamnă bucuria de a trăi și de-a exista prin ceea ce faci, indiferent că totul ține o secundă, sau ani... sau Zâni.

21 martie - 21 martie joi la 21:30, până joi la 23:00

Alte Concerte

Celine Dion - Courage World Tour

Celine Dion - Courage World Tour

David Garett - „Unlimited Live 2020”

David Garett - „Unlimited Live 2020”

IL VOLO - The Best of 10 Years

IL VOLO - The Best of 10 Years