SapteSeri

Andra - Tradițional


Veste buna pentru fanii Andrei: vedeta va concerta si pe 29 septembrie la Sala Palatului!

Dupa ce 95% dintre biletele puse in vanzare la concertul Traditional, care are loc duminica, 30 septembrie, in Capitala, sunt deja sold out si pentru ca exista o mare cerere din partea publicului pentru acest spectacol, organizatorii evenimentului au convins-o pe indragita artista sa mai concerteze inca o zi la Sala Palatului. Fanii Andrei o pot vedea interpretand piese si refrene din folclorul national si cu o zi inainte, mai exact sambata, pe 29 septembrie. 

Concertul Traditional de sambata incepe tot de la ora 20:00 si este, la fel ca si cel de duminica, un omagiu adus muzicii romanesti, cu ocazia Centenarului. Artista va fi acompaniata de Orchestra Fratilor Advahov si si-a propus ca prin piesele ei sa uneasca toate generatiile si toti romanii, indiferent unde s-au nascut si unde traiesc acum.

Ce surprize ii asteapta pe fanii Andrei si nu numai

Andra a inceput deja pregatirile pentru aceste spectacole-eveniment din toamna, asa ca frumoasa cantareata, in varsta de 32 de ani, a anuntat ca a ales cele mai cunoscute si iubite melodii ale sufletului romanesc si a marturisit ca de abia asteapta sa le cante alaturi de cei din public. Bineinteles, ea va avea invitati de seama, pe care prefera sa ii dezvaluie chiar in timpul concertelor, si tinutele ei, dar si a dansatorilor, sunt concepute astfel incat sa celebreze motivele traditionale romanesti in toata complexitatea lor.

Piesele pe care fanii Andrei si nu numai le vor fredona alaturi de artista au fost culese din toate regiunile tarii, asa ca vedeta este foarte entuziasmata de aceasta provocare complexa, dar atat de frumoasa, din viata ei.  

Trei concerte consecutive la Sala Palatului

Andra este una dintre cele mai iubite voci din Romania, drept dovada sta faptul ca programul artistei din urmatoarea perioada este foarte incarcat. Pe langa ca este antrenor la Vocea Romaniei, ea are in program mai multe concerte in tara si peste hotare si, in plus, va canta la Sala Palatului timp de trei zile consecutiv, la sfarsitul lunii septembrie. Spectacolul de vineri, 28 septembrie, a fost cumparat integral de o companie, asa ca Andra va urca pe scena doar pentru partenerii si angajatii Carrefour Romania, iar sambata si duminica sunt destinate publicului larg, romanilor de pretututindeni, pe care artista ii asteapta cu drag sa cante alaturi de ea.

--------------------

Andra invită românii la Marea Unire Muzicală la Sala Palatului pe 30 septembrie 2018

 Cu ocazia Centenarului, Andra aduce romanilor un spectacol-eveniment, un omagiu adus muzicii care face inimile romanilor să bată în același timp, pentru aceleași vise. Pe 30 septembrie, la Sala Palatului, artista va susține concertul TRADIȚIONAL, în cadrul căruia va interpreta piese iubite din folclorul românesc, culese din toate regiunile istorice ale țării.

Muzica populară este prima dragoste pentru Andra. Este primul gen muzical pe care l-a încercat, influențată de tatal și de fratele ei. Albumul ei de muzica populara, “De la frate la soră”, a avut vânzări record și a primit Discul de Platină.

“Eu cred că românii au nevoie de acest spectacol. Muzica populară e numitorul comun care ne aduce pe toți în aceeași stare de nostalgie și bucurie în același timp, unește toate generațiile și toți românii indiferent unde s-au născut și unde trăiesc acum. Abia aștept să mi se facă pielea de găină când miile de oameni din Sala Palatului cântă alături de mine piesele sufletului românesc.”, a declarat Andra.

Andra se întoarce în acest an aniversar la rădăcini, la melodiile de suflet cu care a crescut. Acest concept nu este o surpriză pentru fanii care adesea o compară cu Maria Tănase, un simbol al muzicii tradiționale autentice românești. Artista reușeste performanța să rămână in topurile muzicale la mai bine de 17 ani de când s-a lansat. Cu un palmares impresionant de premii și cu cifre record de difuzări și vânzări de discuri, ea este de departe cea mai iubită artistă a momentului

29 septembrie - 29 septembrie sâmbătă la 19:00, până sâmbătă la 21:00

Alte Concerte

IL VOLO - The Best of 10 Years

IL VOLO - The Best of 10 Years

Celine Dion - Courage World Tour

Celine Dion - Courage World Tour

David Garett - „Unlimited Live 2020”

David Garett - „Unlimited Live 2020”